Portes

purertas-seccionales

Portes seccionals tant per a vivendes particulars, parkings comunitaris o empreses, fabricades en panell tipus “sandwich” acanalat o llis, lacades en tot tipus de colors, ideals per a ocupar poc espai,quedant la mateixa recollida sobre unes guies al sostre, és caracteritza per el seu funcionament silenciós.Aquestes portes poden ser manuals o automàtiques, adaptades a la normativa vigent CE.


puertas-basculantes

Portes basculants per a vivendes particulars o entrades a recintes i empreses, fabricades en lama veneciana, xapa llisa, safates, xapa perforada, etc., ideals per ocupar poc espai.Aquestes portes poden ser manuals o automàtiques, adaptades a la normativa vigent CE.


puertas-correderas

Portes correderes per a vivendes particulars o entrades per a recintes i empreses, fabricades en lama Veneciana, xapa llisa, safates, xapa perforada, etc., ideals per a ocupar poc espai i molt fàcils d’automatizar.Aquestes portes poden ser manuals o automàtiques, adaptades a la normativa vigent CE.

puertas-batientes

Portes batents per a entrades a vivendes particulars, entrades a recintes i empreses, fabricades en lama veneciana, xapa llisa, safates, xapa perforada, etc., ja siguin en una o dues fulles.Aquestes portes poden ser manuals o automàtiques, sempre adaptades a la normativa vigent CE.

puertas-automaticas

Portes de vidre automàtiques, ideals per a entrades a comerços o empreses, fabricades en una o varies fulles de vidre mòbils, adaptades a la normativa vigent CE.

puertas-enrollables

Portes enrollables de ferro galvanitzat, fabricades mitjançant lama cega, lama peforada per a ventilació, lamas tipus “conxa” per a visualitzar l’interior d’aparadors de comerços, etc.Portes d’alumini, fabricades en tot tipus de colors, ja siguin en lama cega, com troquelada, perfectes per a comerços o vivendes particulars, ideals per el seu baix cost de manteniment.Aquestes portes poden ser manuals o automàtiques, sempre adaptades a la normativa vigent CE


Ballestes de seguretat per a portes o finestres, són ideals per a entrades a comerços o empreses, fabricades en varis tipus de ballestins zincades o lacades en tot tipus de colors.


Portes peatonals per a vivendes particulars, entrades a parkings, comerços o empreses. Fabricades mitjançant ferro, acer inoxidable, combinades amb altres materials.